innovatief voor mens en maatschappij”

In 2003 heb ik, Tineke Otter, besloten om mijn eigen bedrijf in-z op te richten. Ik ben een enthousiast en resultaatgerichte mediator en coach. Nog steeds werk ik vol passie en energie om de wereld een beetje mooier te maken.

Generalist in het sociaal domein

Voor veel maatschappelijke organisaties ben ik werkzaam geweest. De thema’s veiligheid, wonen, zorg, onderwijs, duurzaamheid en bedrijvigheid intrigeren me nog steeds. Ik geloof ook niet dat het leven van de mens en de samenleving uit één perspectief bestaat. Als iemand ziek is, heeft het impact op alle fronten. Herstel je alleen het één dan popt er op een ander front wel weer iets op. Het heeft me geleerd vanuit verschillende perspectieven naar situaties te kijken en een integrale aanpak te ontwikkelen.

Vanuit mijn maatschappelijke gedrevenheid heb ik mee mogen werken aan meerdere concepten die het leven en de wereld een beetje mooier maken.
Hieronder staan er een paar vermeld
– Eerste bureau Slachtofferhulp
– De wijk ontwikkelen vanuit de visie van het kind
– Methodiek basiskracht
– 3D-empowerment
– Spruitgaaf

Professioneel en resultaatgericht

Mijn opleidingen zijn volgend geweest aan het werk dat ik heb verricht. Van politieopleiding, maatschappelijk werk, organisatiewetenschappen, marketing tot mediation. Mijn expertise en interesse liggen vooral in de combinatie van maatschappelijke, zakelijke en emotionele kwesties. Wat de ondersteuningsvraag ook is, het gaat er om mezelf overbodig te maken. Het leidt tot boeiende nieuwe perspectieven waarmee je weer vooruit kunt.

Stichting Wijkinzicht

Mijn maatschappelijke gedrevenheid komt samen in de stichting Wijkinzicht waar ik voorzitter van ben. Met een heel aantal andere maatschappelijk gedreven professionals bedenken we projecten om het samenleven te empoweren via de visie van het kind. Nieuwsgierig, kijk op www.wijkinzicht.nl

Arbeidsloket

Helpt bij vragen over ondernemerschap en werkgeverschap.

Voorlichting en advies

Heeft u problemen met uw werkgever, bij het vinden van werk of een overheidsinstantie? Twijfelt u of een klacht, een procedure of andere ondersteuning zinvol is? Komt u er niet uit met de reguliere instanties als de sociale raadslieden of het sociaal wijkteam, belt u gerust geheel vrijblijvend.

Verder zet ik me graag in voor
– Buurtbemiddeling Lingewaard-Overbetuwe als vrijwillig medewerker
– ONS-het Ondernemers Netwerk Schuytgraaf