BEGIN ORGANISATIE MEDIATION TRAINING 100% INDIA CONTACT EIND
Organisatieadvies

Tineke Otter
06 142 042 46
t.otter@in-z.nl

ORGANISATIE

Wat is de kracht van uw organisatie? Op welke prestaties bent u het meest trots?
Heeft U goed zicht op waar de organisatie staat? En de medewerkers?
Waar worden zij het meest enthousiast van?

           DE SCHOEN WRINGT, MAAR U WEET NIET WAAR?
           HET LIJKT OF IEDEREEN EEN ANDERE KANT OP GAAT?

Lukt het niet hier één twee drie antwoord op te geven? Dan kan het heel verfrissend werken er eens met andere ogen naar te kijken. U kunt van mij dit snelle inzicht verwachten en ook de mensen zo enthousiasmeren dat ze in beweging komen om het verschil te maken.

            ORGANISEREN KAN EN MOET ANDERS?
            U WILT DIENSTVERLENING OP MAAT?

Sluit uw dienstverlening nog voldoende aan op de visie? Zijn de bedrijfsprocessen geolied ingericht? Hebben de medewerkers voldoende lol in hun werk? Hoe toetst en bespreekt u de dienstverlening?

MIJN AANPAK

Vertrouwen wekken, analyseren, samen duidelijke richting bepalen. Snel schakelen en implementeren zodat u verder kunt bouwen. Verandering in uw organisatie roept vaak eerst weerstand op. Het is een kunst en mijn kracht om natuurlijke weerstanden om te buigen naar kansen. Medewerkers begrijpen niet alleen waarom ze het werken zo leuk vinden, u ziet direct een drive om te gaan voor de klant. Daarmee creëert u gezonde dienstverlening op maat.

                                    KANSEN CREËEREN    -     KLANTGERICHT   -   KERNACHTIG

Mooier gezegd dan gedaan? Laat u verrassen hoe snel werknemers vol energie, passie en trots aan de slag gaan. Na mijn vertrek is het voor U vanzelfsprekend, om de in- en externe resultaten in kaart te brengen en krachtig te communiceren. Niet alleen op papier, maar vanuit hoofd en hart. Dat is wat u van mij kunt verwachten.

 

 

ANDERS DENKEN ANDERS DOEN