BEGIN ORGANISATIE MEDIATION TRAINING 100% INDIA CONTACT EIND
Mediation & Coaching

Tineke Otter
06 142 042 46
t.otter@in-z.nl

MEDIATION

BEMIDDELING BIJ CONFLICT?
JURIDISCH GEVECHT VOORKOMEN?
KOMT U ER ZELF NIET UIT?

 

MEDIATION

Wilt u niet langer strijden en toch zonder tussenkomst van rechter of advocaat uit het conflict komen? Dan is mediation voor u de beste oplossing. Met een mediator gaat u op zoek naar een oplossing waar u beide tevreden over bent. Zelf een beslissing nemen maakt het leven ook leuker en makkelijker. Mijn benadering is er op gericht dat u in een kort, overzichtelijk traject tot de kern van het conflict doordringt en deze oplost. De praktijk leert dat een conflict in de meeste gevallen binnen drie tot vijf gesprekken zijn opgelost. Mediation bespaart dus veel tijd, geld en stress. En nog mooier, het leidt tot een oplossing waar u beiden tevreden over bent. Tineke Otter is zeer ervaren in het bemiddelen in conflicten. Zij heeft ruime ervaring met buurtconflicten, organisatie- en arbeidsconflicten, familievetes en dader-slachtoffer gesprekken. Daarnaast is ze MfN register- en rechtbankmediator. Bel gerust en geheel vrijblijvend om te verkennen of mediation iets voor u is. Lees hier meer

COACHING

Even de weg kwijt naar je eigen talent? Samen gaan we op zoek, en vind je zelf de route. Veel mensen zijn verleerd te werken vanuit wat je blij maakt; je in beweging zet; waar je warm van wordt. Dit noemen we je kernkracht. Door je inzicht te geven in je eigen handelen, kom je dichter bij je kernkracht én de oplossing hoe je je dromen kunt verwezenlijken.

ONAFHANKELIJK GESPREKSLEIDER

Inspirerend, energiek, deskundig, onafhankelijk en onpartijdig. Moet u een bijeenkomst leiden waarin complexe of wellicht conflicterende kwesties op de agenda staan, dan kan het soms lastig zijn deze zelf te leiden en ook nog uw eigen mening in te brengen. Het kan gaan om een managementbijeenkomst, buurtgesprek, cliëntenraad, stafbijeenkomst, politiek debat, of andere situatie. Een professioneel geleide bijeenkomst, met ruimte en vertrouwen voor alle betrokkenen.

MIJN AANPAK

Is er een klik? Dan bepalen we samen een duidelijke richting en leggen afspraken vast, zodat u verder kunt met uw werk, uw leven, uw organisatie. Mooier gezegd dan gedaan? Niet alleen op papier, maar vanuit hoofd en hart. Laat u verrassen hoe snel u zelf tot een oplossing komt.

Dát is wat u van mij kunt verwachten.
 

CERTIFICATIE & REGISTRATIE

Tineke Otter is een gecertificeerd en geregistreerd MfN Mediator (Mediator code : M12551)

    


Tineke Otter is een gecertificeerd en geregistreerd ADR Mediator en ADR Onderhandelaar

       

Tineke Otter is lid van de grootste beroepsvereniging van mediators NMv
ze is ambassadeur voor mediation binnen de sport voor de NMv

    


LOGO's COACHING & BEGELEIDING

recente opdrachten gedaan voor :

            

 

Anders Denken -  Anders Doen