BEGIN ORGANISATIE MEDIATION TRAINING 100% INDIA CONTACT EIND


Organisatieadvies


Mediation & Coaching


Training & Workshops
MIJN ERVARING

Zoekt u een energiek, kundig en inspirerend adviseur. Ik voeg daar graag creativiteit aan toe. Ik heb een sterk gevoel voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid. Dat maakt mij een gedreven managementspecialist voor maatschappelijke organisaties in het sociale domein en ervaren organisatieadviseur voor een efficiŽnte en effectieve dienstverlening.

Of de opdracht nu gaat om het ontwikkelen van een dienst, het reorganiseren van een bedrijf of het vormen van een klantenvisie, mijn vertrekpunt is vrijwel altijd hetzelfde. Waar staat de klant, hoe voelt de medewerker zich in de organisatie en hoe is het werk georganiseerd.

En in een wijk: waar lopen mensen warm voor, hoe is het wonen en samenleven ingevuld, wat willen de bewoners het liefst zelf en hoe krijgen we dit voor elkaar. Deze laatste visie heb ik zeer succesvol in kunnen vullen in een sloppenwijk in India met de 3D-empowerment (Desirable, Dynamic, Development)methode en vertaald voor Nederland, zie www.wijkinzicht.nl.

 

Vooral in complexe maatschappelijke situaties met verschillende belangen, voel ik me erg thuis. Door vanuit verschillende perspectieven naar problemen te kijken ben ik een bedreven bemiddelaar tussen directie en middenkader, het ambtelijke en politieke apparaat. In de rol van projectleider, procesmanager, organisatieconsultant of mediator is mijn focus altijd klantgericht. Van daaruit breng ik verschillende partijen, talenten en belangen bij elkaar. Kortom signalen en ideeŽn uit de omgeving genereren en die vertalen in ondernemingsbeleid. Voor de uitvoering ben ik niet belangrijk, maar zijn de klanten en kwaliteiten van medewerkers belangrijk. Ik ben daarom gericht op samenwerking zonder aan slagvaardigheid in te boeten.

Het liefste werk ik voor organisaties die het prettig wonen en gezond (samen)leven voor hun klanten centraal stellen. Mijn opleidingen heb ik altijd laten volgen aan het werk dat ik deed. Dit betreft de politieopleiding, sociaal maatschappelijk werk, organisatiewetenschappen, marketing en mediation. Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd en ontwikkeld op het terrein van bedrijfskunde, opvang (zeden)slachtoffers, wijkontwikkeling en burgerparticipatie.

WERKWIJZE

GeÔnspireerd? Nieuwsgierig? Ik maak graag kennis met U en uw uitdagingen. Samen verkennen we waarin het spaak loopt en U de prestaties wilt verbeteren. Niet minder belangrijk is dat u kunt peilen of het klikt en mijn persoonlijkheid past. Is er interesse om door te gaan dan is mijn werkwijze als volgt

  • inventariseren wensen 
  • vaststellen probleem
  • aanbod prestatie
  • afspraken over werkzaamheden
  • vaststellen contract
  • aan de slag

 

IN-Z 100%

Voor referenties en ervaring  View Tineke Otter's profile on LinkedIn

 

INNOVATIEF VOOR MENS EN MAATSCHAPPIJ