“Hoe doe je dat? Gelukkig worden?”

Wil je beter leren samenwerken? Ben je zoekende in een opleiding of baan? Lukt het maar niet jezelf of je team krachtig in te zetten? Wil je graag wat assertiever reageren of juist leren wat vaker op je tong te bijten? Kortom wil je graag -weer- gelukkig voelen, wil je verandering en weet je niet goed hoe of wat?

Veel mensen zijn verleerd te werken vanuit wat je blij maakt; je in beweging zet; waar je warm van wordt. Dit noemen we reageren vanuit je kernkracht. Samen gaan we op zoek, en vind je zelf met een gedegen professionele coaching de route. Door je inzicht te geven in wat jou uniek maakt, en in je eigen handelen, kom je dichter bij je kernkracht én de oplossing hoe je je dromen kunt verwezenlijken.

Enthousiast, Duidelijk en ondersteunend. Nodigt je uit tot reflectie en tot andere inzichten te komen. Integer en helder, dringt tot de kern door. Dat zijn de kernbegrippen die je terugziet in mijn aanpak. Ben je “even” de weg kwijt naar je eigen talent, of dat van je team? Mijn werkwijze is positief en ik ga uit van de kansen en mogelijkheden.

Individuele coaching

“Ik wil graag assertiever reageren..”
“Mensen vinden dat ik te weinig emotie toon…”
“Hoe houd ik alle ballen in de lucht…”
“Privé en werkbalans is compleet zoek…”
“In mijn familie praten we niet echt met elkaar….”
“Mijn partner en ik denken heel anders over opvoeden…”
Zo maar een greep uit de vragen waarmee coachees hier aankloppen.
Wil jij ook werken aan
– Assertiviteit
– Zelfvertrouwen
– Communicatie
– Gelukkig voelen
– Opvoeding
– Relatie?
Samen gaan we op zoek naar wat knelt en jou het beste weer vooruit helpt.
Hoe? Bel of mail voor een geheel vrijblijvende eerste verkenning.

Managementcoaching

De doelstellingen zijn duidelijk, de plannen goed uitgewerkt, de managementrapportages afgestemd, en toch lukt het niet de organisatie succesvol te laten presteren. Het regent klachten, wachtlijsten groeien, targets worden niet gehaald, de organisatie staat onder druk. Je organiseert, je communiceert, je doet je stinkende best en toch lukt het niet je organisatie in beweging te krijgen. De één na de andere medewerker meldt zich ziek. Hoe doe je dat?

lees meer

Effectief leidinggeven en gelijktijdig de targets managen? Ik ben specialist voor maatschappelijke organisaties, en begrijp goed hoe moeilijk het is om je organisatie effectief en efficiënt te laten werken voor mens en maatschappij. Wil jij dat ook? Inspirerend, motiverend en met rust en focus organiseren en managen? U kunt rekenen op gedegen praktijkkennis van management en directie perikelen.Bel of mail geheel vrijblijvend voor het maken van een afspraak of als je behoefte hebt aan meer informatie.

inklappen

Loopbaancoaching

Je werk of studie voelt niet goed. Misschien heb je al heel veel sollicitaties verricht of open dagen bezocht. Lukt het maar niet de gewenste baan te vinden? Of je bent aan een studie begonnen waar je jezelf niet in ziet werken? Je gaat misschien wel twijfelen aan jezelf. De vraag is of je kiest wat het beste bij je past. Het mooie is, dat je met coaching op zoek gaat naar te worden wie je bent. Want door te zijn wie je bent, laat je je talent groeien.

lees meer

Als jij gaat worden wie je bent, maak je keuzes die niet alleen goed zijn voor je, maar je ook gelukkiger maken. Het meeste effect in geluk en resultaat bereik je door te werken met je kernkwaliteiten. Ze maken je tot wat je bent. Iedereen heeft kwaliteiten die hem of haar uniek maken. Het gaat er niet om of je ergens goed in bent. Het gaat erom te ontdekken wat jou uniek maakt, jou drijft, jij energie van krijgt.
In vier stappen kun je met in-z coaching wel die juiste keuze maken.
Stap 1: Ontdek wat je kernkwaliteiten zijn
Stap 2: Wat zijn jouw talenten, vaardigheden
Stap 3: Bij welk beroep past dat het beste
Stap 4: Hoe krijg je die baan, vind je die studie?
Mijn coaching is persoonlijk, mensgericht en de begeleiding sluit aan bij jouw vraag. Bel of mail geheel vrijblijvend voor het maken van een afspraak.

inklappen

Teamcoaching

Verbindend en doortastend. Van hoog tot laag, klein en groot het maakt niet uit. Zolang je werkzaam bent met en voor de maatschappij ondersteun ik graag om van de groep een team te maken. We gaan met energie en lef aan de slag. Vaak zijn maatschappelijke organisaties logge schepen die maar moeilijk van richting kunnen veranderen. Laat je verassen wat jij daarin voor je team kunt betekenen, want samen bepaal je de koers naar een verbeterde samenwerking.

lees meer

Ieder mens is uniek en heeft een ander karakter en een andere achtergrond. Die verschillen zorgen in de praktijk nog al eens voor misverstanden, zeker als onderlinge irritaties niet naar elkaar uitgesproken worden. Hoe duidelijk zijn de doelen van het team, en de verwachtingen bij iedereen helder? Wil jij werken aan een betere samenwerking en positieve werksfeer? Bel of mail geheel vrijblijvend voor het maken van een afspraak of als je behoefte hebt aan meer informatie.

inklappen

Dromen zijn bedrog?

Zet vandaag nog je eerste stap en bel of mail.
Dromen zijn er om niet langer uit te stellen. Zet vandaag nog je eerste stap om ze krachtig te maken. Stap voor stap zetten we je dromen om in een (persoonlijk) kompas.
Iedereen heeft kwaliteiten die hem of haar uniek maken. Het gaat erom te ontdekken wat jou uniek maakt, jou drijft. Want waar jij energie van krijgt, daar ben je van nature goed in.
Met in-z coaching ga je op zoek naar wat je van nature goed kunt. Je leert dit krachtig in te zetten. De intake is altijd gratis, zodat we beide kunnen verkennen of in-z coaching bij je past.
Bel of mail geheel vrijblijvend voor het maken van een afspraak.